Ferietilbodet til Røde Kors for 2019 er klart!

Alle skal få mogelegheit til å ta nokre dagar fri og ha det kjekt saman med andre. I 2019 arrangerar Sogn og Fjordane Røde Kors til opphald for familiar som slit økonomisk over tid, og for barn og unge med særlege behov. Fordi alle skal kunne få oppleve feriekjensla. Først ut kjem eit tilbod i vinterferien med søknadsfrist 15. januar! Sjå lenke nedanfor for meir informasjon og påmelding.
Flere nyheter

Gratis kino i påskeferien!

Flora Frivilligsentral inviterar til gratis kino Rive-Rolf krasjer internett. Sjå plakat for meir informasjon. Velkommen!

Krokane Sanitetslag inviterar til gratis familiehelg!

Krokane Sanitetslag og Flora Frivilligsentral inviterar til familiehelg på Nesholmen i Gloppen kommune, ein fin møteplass med nydeleg uteområde og med flotte bade- og fiskemoglegheiter i naturskjøne omgjevnader. Dette er ei gratis feriehelg for familiar som har behov for gode opplevingar saman, og som ikkje har moglegheit til å reise på ferie. Les meir om leiren i brosjyre nedanfor.

LEV VEL - leve heile livet!

160 personar kom på konferansen Leve heile livet! Utgangspunktet var kvalitetsreforma Leve hele livet og tips om korleis vi kan bli eit endå betre aldersvennleg samfunn. Her kan man finne alle presentasjonane frå fylkesmannen i Vestland, musikkterapi i eldreomsorga, møte med minner, kunsten i livet, fellesskap i måltidet, miljøbehandling, dei frivillige besøksvennane sine observasjonar inn i omsorg og om haldningar og verdiar i møte med auka krav. Bli inspirert!!

Oversikt over fritidsaktivitetar i Flora!

Flora Frivilligsentral har samarbeida med Flora helsestasjon og håpar denne oversikten med kontaktinformasjon kan vere til hjelp i arbeidet med fritidserklæringen og familiane. Ein slik oversikt famnar ikkje om alle fritidstilboda i kommunen, så kom gjerne med innspel, dersom vi har gløymt nokon! Klikk på fila for å få fram oversikten.

Oversikt gratis tilbod våren 2019

Her er ein oversikt over aktivitetar som er gratis og open for alle! Les meir på plakaten. Foto over: Liv Standal.

2018 © Flora frivilligsentral