Programmet til Florø filmklubb er klart!

Flora Frivilligsentral samarbeidar med filmklubben om å tilby gratis barnefilm ein gong i månaden. Vi sparker i gang høstsesongen med denne barnefilmen. Som vanlig kommer barn, og voksne i følge med barn, gratis inn. Men de må registrere seg som medlemmer i filmklubben. Takket være Frivilligsentralen koster det ikke noe, så bare kom. De som registrerte seg i vår trenger ikke registrere seg på nytt, bare huske hva de heter. Klikk på bilde nederst i artikkelen for å få meir informasjon.


Ulv i fåreklær er en helaftens animasjonsfilm for hele familien. I en idyllisk sauelandsby er livet problemfritt. Helt til en ulveflokk slår seg ned i nærheten. Ulveflokken er heller ikke uten problemer - det skal være valg, og kandidaten for å bli ny leder av flokken har blitt forvandlet til en sau.

I en magisk landsby langt borte, blant grønne enger, lever en flokk med bekymringsløse sauer. Sauenes rolige og bedagelige liv blir avbrutt når en flokk ulver slår seg ned i nærheten. Mens sauene prøver å finne ut hvordan de skal leve side om side med sine nye naboer, er ulvene er i ferd med å velge en ny leder for flokken. Favoritt er tullebukken Grey, som tar utfordringen med å bevise for alle, også forloveden Bianca, at han kan bli en god leder. Men, Grey får et lite uhell på veien, han har tatt den magiske giften og ender opp i kroppen til en sauebukk.

Det store spørsmålet er: Kan sau og ulv leve sammen i fred og vennskapelighet?


2020 © Flora frivilligsentral