Utstyrssentralen i Florø kan brukast av alle!

I utstyrssentralen har alle som treng det moglegheit til å låne: •Ski- og skiutstyr •Rullebrett og hjelm •Redningsvestar Utstyrssentralen finner du i Florahallen ved Flora ungdomsskule. Har du spørsmål, kontakt vaktmeister på vakttelefon tlf. 95 11 73 18.

Følg linken for meir informasjon om utstyrssentralen:

https://www.flora.kommune.no/utstyrssentral-ski-og-kano.283090.nn.html

Flere nyheter

Sosial møteplass med middag

Det er alltid mykje kjekkare å ete saman med nokon. Difor inviterar Florø pensjonistlag til sosial møteplass med middag! Oppstart 22. august på Havglytt klokka 1300. Husk at du kan få gratis transport. Les meir på plakaten nedanfor. Velkommen!

Velkommen til gratiskino for ungdom 29. august!

Ta med deg klassen og gjer noko sosialt saman når skulane startar opp! Alle får kjærleik på pinne..

Oversikt over fritidsaktivitetar i Flora!

Flora Frivilligsentral har samarbeida med Flora helsestasjon og håpar denne oversikten med kontaktinformasjon kan vere til hjelp i arbeidet med fritidserklæringen og familiane. Ein slik oversikt famnar ikkje om alle fritidstilboda i kommunen, så kom gjerne med innspel, dersom vi har gløymt nokon! Klikk på fila for å få fram oversikten.

Frivillige Flora 7. september - finn ein aktivitet som passar for deg!

Nysgjerrig på kva som fins av fritidsaktivitetar i Flora? Eller kanskje du vil vise fram din organisasjon med mål om å få fleire aktive? Då er Frivillige Flora i Strandgata ein fin møteplass! Vi håpar at vi kan vise fram eit mangfald av frivilligheten denne dagen. Premie på kroner 5000,- til beste stand. Velkommen!

Møteplass om korleis søke midlar til aktivitet!

Ønskjer din organisasjon å få oversikt over tilskotsordningar og gode tips til søknadsskriving og samarbeid? Ta med deg styre, frivillige, og eldsjelene og kom på Flora samfunnshus 2. september. Les meir om program og påmelding på invitasjonen nedanfor. Velkommen!

2019 © Flora frivilligsentral