Velkommen til familieferie på Askrova!

Askrova Bygdelag vil invitere to til tre familier til ei ferieveke på Askrova (11 personar). Askrova er ei øy som ligger ca. 30 minutt med båt fra Florø. Øya har yrende folkeliv og mengder av aktiviteter som passer for både store og små.

Familiane vil anten bu på Tansøy Havhytte eller i ein flott bubil med telt og fin uteplass! Målgruppa er familiar som av forskjellige årsaker ikkje har høve til å reise på ferie. Dette ferietilbodet er gratis. Askrova bygdelag søkte og fekk midlar frå BufDir!  

Aktivitetane som familiane vil få delta på er alt fra båttur/fisketur, kano, leikeplass, gårdsbesøk/hjortefarmen, kulturelt innslag, fotballbane, jonsokfeiring, krabbefiske eller bading dersom været tillater det. Familiene kan selv velge hva de vil delta på, men er då pliktige til å gi beskjed på førehand viss det er noe de ikke ønsker å delta på. 

Valg av aktivitar

Målet er at familiane skal få eit opphald som er tilpassa akkurat deres ønsker i ein ferie. Nokre av aktivitetane må sjølvsagt vere veravhengig, men vi ser det ikkje som eit problem å flytte på dei, skulle dette være aktuelt. Det viktigste er å gjøre ting sammen som familie!

Sjå brosjyre for meir informasjon: 2020 © Flora frivilligsentral